2011. január 10., hétfő

Posztra fel

2011 nem csak új év, hanem a felvirágzás ideje is a Malátabarát Egyesület részére. Első munkanapunk a www.malatabarat.hu oldal bejegyzésével indult, végre elindíthattuk intézményi levelezésünket is @malatabarat.hu címekkel, és ha minden jól alakul, akkor február közepén honlapunk is élni fog.

Továbbá újítás, hogy blogger felület is készítünk, mely össze van kötve a facebook.com/malatabarat profillal. 

Mi marad ki?

Fogyasztani kellene mindössze az isteni nedűket, ellenben ez vizsgák, betegség miatt most komolyabb kóstolás sajnos tolódik. Az év első "Malátabarátulás" mellesleg megtörtént január 7-én, tömör beszámoló:

Fahéj házi sör

Egy indok volt mindössze, hogy a Semmelweis utcában tartsunk megbeszélést, ez pedig a Fahéj kávézó kevésbé reklámozott, de ténylegesen meglévő házi söre. Hiába Szász Kinga grafikája, a hely hangulatos arculata, egy szerencsétlen felszolgáló bénázása már az első percekben mindent lehúzott. Érthetetlen, megmagyarázhatatlan, hogy mindössze hat db ételt tartanak, de azok nevét sem tudja, és érdeklődésünkre olyan kitérő választ ad, hogy "nem én vagyok a szakács". Valójában itt kellett volna eljönni. De sör csábítása ott tartott.

300 Ft egy korsó, Budweiser olcsó kiadása, Csehországból hozzák, de nincs brand, így inkább házi termékként árulják. Sajnos nem tudtam eldönteni mennyire gyenge, lényeg hogy gyenge. Sajnos. 


A helyről alkotott képem még tovább romlott: a csajnak úgy kellett könyörögni, hogy az üres tányérokat egy fél óra után vigye el, egyszerre nem tudott több tálat kézre venni, ami azért a vendéglátós szakmában elégé beugró feladat. A szomszéd asztalnál ültek az ismerősei, velük 5-10 perceket elbeszélgetett, a többi vendég sziszeghetett-tapsolhatott magasról tett rájuk. Sajnos jó neveltetésem tartott vissza, hogy ne sétáljunk ki fizetés nélkül, miután hosszú várakozás után sem tudtunk kikönyörögni egy számlát, ráadásul fel sem tűnt volna senkinek szervezetlenségükből kiindulva. Közel 7 rongyos kóstoló alapján 10/2-es a hely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése