2011. június 28., kedd

Én teszek ellene

A Malátabarát Egyesület elnökéke hivatalosan is partnerségi programot kezdeményez az Én Teszek Ellene kezdeményezéssel, mely a Drogmentes Világnap (júni. 26.) alkalmából szervezetünk egy predesztinált napirendi pontjának propagálására hivatott.

A Malátabarát Egyesület mindig is a minőségi, kulturált alkoholfogyasztás híve volt, az italok tradicionális élvezetét bárminemű deviáns viselkedéssel szemben kardinálisan preferálva. A drog rossz, ezért igyunk, és ha iszunk, akkor minőségi, tiszta alapanyagokból készült, és számos jótékony hatással bíró nedű legyen betevőnk.

Szervezetünk az alábbi videóval kívánja felhívni a kábítószer fogyasztás káros hatásaira a jövő nemzedékének figyelmét. Továbbá együttes erővel, a szakadék szélén állva kiálltjuk a világnak kábítószer, hát nem érted? Minden, amit a társadalom atomizált entitástalanságával támogat, egy múló álom, csak egy lövés, egy zuhanás. Nem engedhetjük, hogy a sörre, whiskeyre és vodkára befizetett jövedéki adónk mások életellenes szenvedélyének biztosítására legyen fordítva. Ameddig egyeseket az utolsó utca visz haza, addig számunkra az alkohol behozatali korlátok jelentenek állandó izzasztó kihívást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése