2012. február 12., vasárnap

Sörös sült csirke

A csirkecombokat majorannával, sóval, borssal, ételízesítővel a bőr alatt is bedörzsöljük. A májból 1-1 darabot a bőr alá töltünk. Tepsibe tesszük, rárakjuk a vékonyra szeletelt hagymát és paprikát. Ráöntjük a kevéske olajat, valamitn a sört. Alufólia alatt megpároljuk. Ha megpuhult, a zúzott fokhagymát rákenjük, és a reszelt sajttal megszórjuk. Visszateszük a sütőbe addig, míg ráolvad a sajt.

Ha tálalást követően is sörrel kíséred, akkor elmegy, de sajnos nem karakteres. Tovább lehet gondolni, például sajt helyett kis kesudióval bekevert baracklekvárral kened át, vagy világos sört (mi Drehert használtunk) barnára cseréled. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése