2012. február 23., csütörtök

Szombaton Főzdebuli:)

Egyenesen a Főzdefeszt Facebook oldaláról: "Február 25-én este hattól új helyszínen tartunk Főzdefeszt bulit, vagyis annyira nem is új, mert a Főzdefeszten is kulcsszerepet játszó Zappa Café-ban leszünk! A Főzdefeszt hozza a sört, a Zappa főzi hozzá a vacsorát.

A 2012-es tél legizgalmasabb sörfőzdéje a győrzámolyi Bors, aki a Tuck Barát októberi sikerein felbuzdulva egyrészt tökéletesítette és üvegbe palackozta az első magyar belgasört, másrészt a főzde egész szortimentjét áthangszerelte felsőerjesztésre – a szombat esti Főzdefeszt bulin a továbbfejlesztett Tuck Barát mellett a főzde új barna ale-je, a Sherwood Ale lesz kóstolható – először a világon. Ha az istenek is úgy akarják, maga a sörfőzőmester, Bors László is jelen lesz.

Vendégművészünk és második sörpremierünk, a Békésszentandrási Sörfőzde Pörölye, ami ezidőtájt hazánk legerősebb söre a maga 11,7%-val. A szupererős – limited edition - világos sörből mindössze egy hordót kaptunk - annak, akit érdekel az ilyesmi, érdemes korán érkeznie."

Kedves Malátabarátok! Tehát szombat este 6-kor találkozunk a 4-6-os villamos 32-es tere megállójánál! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése