2015. június 7., vasárnap

Beszámoló a nyári FőzdeFesztről

2015 egy különleges év lesz: bérfőzésben saját söreinkkel számos fesztiválra készülünk kijutni és bemutatni, hogy a sör érdekes, dögös és mindannyiunk számára egy elérhető nyitott dolog. Utóbbi gondolat alatt értjük a sörkultúrát és magát a sörfőzést, ami otthon mennyiségben legális Magyarországon. Ez egy olyan hobbi, ami kapukat nyit, segít felszabadítani a bennünk rejlő kreativitást és visszairányít a természet rendjéhez, egészéhez, kerekéhez. Ez egy generációs lehetőség, az önmegvalósítás egy bárki számára adott és mindössze minimális anyagi belépőt igénylő formája.


Új helyszínre költözött a fesztivál, és a Városliget szerintünk igazán bevált. Szívfájdalmunk, hogy messze idegenbe, egy távoli pontra kerültünk. Sokan tettétek szóvá a kötelező 1000 Ft-os korsót és a MetaPay kártyát, ami sajnos a szerződéses vállalásunk volt a szervezők felé. Viszont egyedüli kulturális kiállítóként nagy sikert aratott a sörismereti kvízünk és gasztró játékunk, ami hatalmas királyság. Köszönjük ezúton is a Nemzeti Együttműködési Alap támogatását, hogy ott lehettünk!


Söreinkről annyit, hogy a FusionCidert és ZeroHops hoztuk ki, ami az OK Brewery-t jegyző Kelemen Ottó munkáját dicséri. Újdonságunk, hogy nálunk debütált egy randall, azaz hoppinátor, más szóval látványkomlózó, amelyen keresztül cidert engedtünk át és varázsoltunk sör ízesítésű almabort az AlmaCID natúr termékéből.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése