2015. június 13., szombat

V. Jubileumi Sörfesztivál a Budai Várban

Tanácstalanok voltunk. Köszönjük nagyon a szervezők érdeklődését, hogy próbáltak invitálni minket a Budavári sörfesztiválra és szakmai jeggyel beengedtek, miután mi a lehetőséget elengedtük. A PR anyagból idézve:
4 teltházas, sikeres év után ötödszörre is megrendezésre kerül az ország legnagyobb sörfesztiválja a lenyűgöző Budai Várban! A hamisítatlan utcabál hangulat, színes forgatag és az izgalmas gasztro élmények a jubileumi, 5. Sörfesztiválon sem maradhatnak el! A négy napos nyárindító sörünnep 2015-ben is a legjobb hazai, import és kézműves sörökkel és koncertekkel várja az folyékony kenyér szerelmeseit.
 Talán pont ez az utcabál hangulat a mi buktatónk. Koncertekre szórakozni jöttek az emberek, vicces elefántos belga sört akartak inni, tömeg állt a Heineken és Soproni installációja előtt. Ez nem a mi célközönségünk. Félreértés ne essen, tök jó, hogy vannak ilyen rendezvények, és igen helyen van az ismeretterjesztésnek itt is. Csak még nincs meg az a csatorna, amin keresztül hatékonyan meg tudunk szólalni.Tanulságosat beszélgettünk a kézműves sörök falujában (ez is milyen már, hogy a színpad elé kerültek az import sörök, a palota központi útjára a multik, a kézműves termékek pedig egy udvari beugróba lettek eldugva... Mármint értjük persze, tetszettek volna akkora reklámerőt képviselni. Viszont a rendezvénylátogatók jelentős része számára így ez egy láthatatlan kínálat, hiszen nincs meg a motivációjuk, hogy elhagyják a frekventált zónákat). Ahogy lenni szokott: jót buliztunk, majd haza Bubiztunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése