2015. szeptember 27., vasárnap

Corvin Szezonzáró Sörfesztivál

Még augusztus végén beszéltünk Kóczián Laci barátunkkal, hogy lesz az Alleenál egy sörfesztivál, ahol jó lenne, ha ott lennénk. Másképp jött ki a lépés, többen vidéken voltunk, nem tudunk volna érdemben megjelenni. Akkor viszont megbeszéltük, hogy a Corvin sétányon ott lesz az év utolsó nagyobb szabadtéri sörös mulatságán.


Tényleg így alakult, egy mindent bele utoljára elhatározással feldobtuk a csapra a még megmaradt söreinket, kitoltuk az utolsó kérdőíveket is és lezártuk a szezont a FestIgyál IPA-val és a többi termékünkkel, ahogy azt kell. Sajnos az időjárás már nem kedvezett nekünk, hétvégén végig esett az eső, így a csütörtöki este tömegének hűlt helye volt. De mi jól szórakoztunk, sokan voltak, érdeklődtek és talán ez a lényeg, mielőtt ráfordulok a téli pangásra.


Hogy jövőre mi lesz? Elnökségi ülés keretében arra jutottunk, hogy kellene egy mozgó installáció, rá két életerős fiatal (akár egy pár), akik májustól-októberig járják az országot Tolnától-Baranyáig, mi pedig csak ontjuk nekik a jobbnál jobb söröket. Ez lenne a nagyon tuti. Az installációt pedig úgy kell megcsinálni, hogy legyen rajta oktató felület a kóstoláshoz, szemlélődéshez. Interaktívan display (TV) és mozgó dekorációval felturbózva. Aztán hogy mi lesz ebből az majd elválik idővel. Lehet nem 2016-ban, hanem csak rá egy évre indul el a MalátaBusz. A fesztiválszervezőket mindenesetre már keressük, szeretnénk minél több eseményen jelen lenni.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése