2016. május 16., hétfő

Pünkösd a Budavári Palotában

Nulladik fesztiválunk az idei évben, ahova nem is igazán tudtuk eldönteni, hogy Malátabarátként, esetleg OK Breweryként, vagy polgári munkánkból eredően Borhálóként menjünk ki. El kell mondjam, hogy kétségek között vártuk az eseményt, mivel eső, erős szél, és didergős 15° alapozta meg a hétvégét. 

A Palota érdekes helyszínnek bizonyult: a rendezvényről alig tudott valaki, tömeg viszont volt a csodálatos kilátás, valamint a Picasso kiállítás miatt. Döntően külföldiek sétáltak előttünk, és igen, főleg sétáltak, egyszerű hosszú hétvégés városlátogatók voltak, akiket nem vonzott különösen sem a bor, sem a sör. Persze akadtak igen felkészült érdeklődők. Volt aki elmesélte otthon ő hogyan használja a Randalt! Na, ilyen azért tényleg nem gyakori. Az időjárás okán elmondhatjuk, hogy sláger termékünk a forralt bor és meleg tea lett, pedig csak vasárnap délután dobtuk össze. Azért május közepén ezt nem gondoltuk volna. 


Még zenei kíséretet is kaptunk a programhoz :) Lényeg a lényeg, csodálatos helyszín a Vár, de logisztikailag nehézkes a telepítés/töltés/bontás. Mi jobban szeretjük a célirányos érdeklődőket, legalább legyen meg a nyitás a gasztrókultúra irányába, hogy tudjunk érdemben miről beszélgetni. Tanulságos volt mindenesetre!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése